Családi kapcsolatok

Amikor folyamatos légzéssel foglalkozunk, és aktivizálódnak az elnyomott érzések, energiák, elsősorban a következő néhány legfontosabb témakörrel találkozunk.
Születési mátrix, a családi viszonyaink, tevékenység, kapcsolat önmagunkkal, és kapcsolat a társadalommal.


A család témája az anyával és apával való kapcsolatunkból gyökerezik. Maga az emberi test két részre van felosztva. Egyik rész befolyásolja a kapcsolatunkat anyával és a nőkkel, a másik rész apával és más férfiakkal való viszonyainkkal van összefüggésben.

Miként vagyunk fontosak a szüleink számára, az befolyásolja a kapcsolatunkat a külvilággal és a társadalommal.


Ezeket a családi kapcsolatainkból eredő energiákat nem csak érzéseinkkel tudjuk azonosítani, mint a szeretet, harag, féltékenység, irigység, bizalom, hanem észlelni tudjuk a térben azonosítható módon a különleges formáit ezeknek a kapcsolatoknak. Amikor csak az érzelmi reakciókra figyelünk, akkor nehéz észrevenni a probléma gyökerét, ami a családunkban van. Ha a formákra figyelünk azonnal felbukkannak a hierarchia viszonyok és a nemi azonosítás. Egyáltalán, tudjuk-e azonosítani magunkat, mint férfi, vagy nő?

Amikor egy férfi úgy viselkedik, mint egy nő, vagy egy nő úgy viselkedik, mint egy férfi, akkor elveszíti a másik nem vonzalmát és magányosnak érzi magát. Amikor úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég jók anyának, vagy apának, akkor a társadalom felé is megőrizzük ezt az érzésünket. Nem jár nekünk jó munka, elég pénz, elég jó párkapcsolat.


Ha formájában tudjuk azonosítani a családi viszonyainkat, akkor esélyünk lesz lényegesen korrigálni és átformálni ezeket az energetikai struktúrákat. Sokkal szerethetőbbnek és fontosabbnak fogjuk magunkat érezni a családon belül, és valóban érezzük, hogy önmagunkhoz való hozzáállásunk is megváltozik, és a társadalomban a karrierünk könnyebben halad előre , megtaláljuk a párunkat, sikeresebbek leszünk.


A szülőkkel és testvérünkkel való viszonyunk befolyásolja az egészségi állapotunkat is. Kapcsolatunk az anyával befolyásolja a beleket, és az emésztési rendszert, a nemi rendszert, és az immunrendszerünket stb… Apával kapcsolatban befolyásolt a vér a máj a hasnyál mirigy működése, stb… A kapcsolat minősége anya és apa között befolyásolja a tüdő működését, a hormonális rendszer működését.


A gyógyulás útja a családi viszonyok rendezésén keresztül vezet.

Kiegészítő információk