Az újjászületés folyamat több szinten ad lehetőséget feldolgozásra

Az újjászületés folyamat során több szinten van lehetőség feldolgozásra.
1. Fizikai szinten a fejünkben, nyakunkban, vállunkban, mellkasunkban lévő feszültségeket elnyomásokat dolgozzuk fel. Ezek a változástól való félelemhez kapcsolódnak, mint amikor bezárva érezzük magunkat, vagy olyan élet helyzetben, amiből nincs kiút. Valaki olyasmire kényszerít minket, amit mi nem szeretnénk megtenni, szembeszegülünk. Képtelenek vagyunk ellenállni valamilyen élethelyzetnek. Általában ezek a problémák a harmadik, vagy negyedik mátrix során alakulnak a születés közben.
2. Máshoz kapcsolódnak a lábakban csípőben, hasban alakuló feszültségek. Ezek a fogantatáskor, első, második mátrix során alakulnak. Nem vagyunk elég jók a világ számára, senkinek nem felelünk meg. Bármit teszünk, senkinek sem tetszik, senkinek sem jó. Reménytelenség, kilátástalanság. Amikor azonosítjuk ezeket az érzéseket a megfelelő születési mátrixokkal, az azt jelenti, hogy már diagnosztizálhatjuk, honnan származik, mi húzódik meg mögötte.
Általában egyszerű magyarázatokat találunk. A nagymama nem akar még unokát, ragaszkodik a fiatalságához. Anya apától azt várja, hogy szülje meg ő a gyereket, hozza ő a világra. Ugye, ez egy reménytelen helyzet. J Gyakran előfordul, hogy szüleink a nagyszülőknek akarnak megfelelni, abban, hogy olyan nemű gyermekük szülessen, amit a nagyszülők akarnak. Végül az a baba érkezik, akire a szülők vágytak. Ez egy inkongruens helyzet, amikor valaki mást mond és mást szeretne, mást tesz. A nők versenyre kelnek a fiúkkal fociban, pénzkeresésben, a fiúk nőiesebbek akarnak lenni.
Az újjászületés gyakorlatok során megértjük mi van az érzések hátterében, fel tudjuk dolgozni ezeket a frusztrációkat, blokkokat, és minden újjászületési folyamat után egyre lazábbak boldogabbak szabadabbak leszünk.
Meglátjuk életünkben az összefüggéseket, ahol régen káosz sötétség volt ráébredünk az értelmére.

Kiegészítő információk