Az emlékek mátrix formában léteznek bennünk kezdettől fogva

Mindennapi életünket rutinként éljük. A gyerekek tanulnak az iskolában, a felnőttek dolgozni járnak. Életünk általános részei konfliktusaink, örömeink a tanárokkal, osztálytársakkal, kollégákkal. Gondolataink, beszélgetéseink a napi tények körül forognak. A pszichikai, fizikai energiánkat erre használjuk.

Amikor a tér, az idő, a rezgések változnak körülöttünk, más struktúrák kezdenek beindulni, az ember azt érzi, elmarad valamiben. Érzi, valami megváltozott, és ő egy helyben maradt. A változásra nincs időnk, nincs energiánk, nem tudjuk, hogyan kell hozzá viszonyulni. A saját erőnk és a saját akaratunk, a heti ima kevés a felső erővel való kapcsolattartáshoz. Az újjászületés folyamat gyors segítséget jelent.

Születésünkkor a szülési görcsök elindítottak a sötét, zárt helyről a fényes külvilág felé. A speciális újjászületés folyamattal újra és újra tapasztaljuk a születési mátrixokban átélteket, a görcsös elnyomásoktól, félelmektől meg tudunk szabadulni. Új reményt tapasztalunk a jövővel kapcsolatban. Az elnyomott energiáktól megtisztulva könnyebben találunk utat a felsőbb erők, a szellemi világ felé, Istenhez. A hitünk is újjászületik.

Kiegészítő információk