Állandó kérdés: mi volt előbb a tyúk, vagy tojás?

 

Az emberek állandó kérdése: mi volt előbb a tyúk, vagy tojás?
Tudósok szerint a tojás volt az első életforma. Hamarosan új élőlényeket teremt az ember, tojásokat, vagy magzatokat, amik „bio” programokkal lesznek teljesek. Pótolni tudjuk majd a kihalt élőlényeket. Ha rendbe hozzuk a földet eredeti természetes állapotába, átköltözhetünk egy másik dimenzióba, és ide a földre új emberi generáció érkezik, olyanok, mint az óvodások, velük minden kezdődik újra.
Freud és tanítványai a szexualitást és a szexuális energiát tekintették az emberi világ mozgatórugójának. A szexualitás alapján meg lehet magyarázni a világ politikai szociális változásait, mozgásait. Mélyebben vizsgálva kiderül, hogy a szexuális mátrix mögött létezik a születési mátrix. Akik a születési folyamatokat megtapasztalják, sikerül strukturálniuk a négy mátrixot, és az alapján kezdik értelmezni a világ működését. Idővel kiderül, ez is hiányos, nem ad szép és kiegyensúlyozott rendszert. Az anyagi folyamatok mögött szellemi folyamatok működnek.
A fogantatás előtt már sok minden történik. Nem csak a szülők terveznek, hanem a kollektív tudatnak is isteni szinten léteznek bizonyos szándékok, ihletek.
Elsők a szellemi mátrixok, azután a születési mátrixok, majd a szexuális mátrixok, utána pénzügyi, tevékenységi mátrixok következnek. Amikor külön-külön foglalkozunk ezekkel a mátrixokkal, sok problémát meg tudunk oldani, de mindig hiányos marad a magasabb szintű értelmezés. A kérdés mindig fontos marad: miért jöttünk a földre, mi a feladatunk.
Ösztönösen tudjuk, egyszerű kérdéseink mögött rejlik az isteni erő és a végtelen hatalom. Az emberi élet és a magasabb értelem közötti összefüggéseket megértjük, minden szépen összeáll, és minden álmunk megvalósul.
Hogy fel tudjuk ismerni ezeket a rejtett folyamatokat, az első lépést nagyon egyszerűen az újjászületési folyamattal tehetjük meg. A saját bőrünkön tapasztaljuk, mit jelentenek a mátrixok, és kezdhetünk a többivel is megismerkedni, tovább foglalkozni.

Kiegészítő információk